Den 6:e november var det dags för Stockholmkontorets allra första studentmingel. Klockan 18.00 öppnade vi dörrarna för studenterna som var nyfikna på att veta mer om Integra. Totalt 21 studenter från KTH kom för att mingla och lyssna på när vi berättade hur vi på ett integrerat sätt arbetar med våra fyra värdeorden; alltid nära, uppåt framåt, ger energi och multikompetenta.

Vi var sju medarbetare från kontoret som berättade om hur vi inom företaget arbetar med att ligga på teknikens framkant och driva utvecklingen. Alla möjligheter man kan få att utveckla sina kunskaper inom våra olika kompetenser och vikten av att vara öppna och ärliga med våra kunder i våra projekt. Hur viktigt det är för oss att vara nyfikna, aktiva och engagerade i allt vi gör.

Det bjöds även på mat, dryck och flera rundor med pingis. Vi hade även turen att ha Kjell-Åke (VD på Integra) med oss under denna trevliga kväll.

”Bästa minglet jag har varit på!”  säger en av studenterna som kom under kvällen.

Vilket inte kan tolkas på annat sätt än ett väldigt bra betyg på kvällen. Vi vill ännu en gång passa på att tacka alla som deltog i denna trevliga tillställningen. Det kommer absolut inte vara sista gången!