Anders,  konstruktör och uppdragschef

Anders är civilingenjör. Han har läst Väg och vatten med inriktning konstruktion på Chalmers tekniska högskola.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Min arbetsdag är fylld med många intressanta utmaningar såväl i projekt som i utveckling av medarbetare. Arbetsuppgifterna kan innehålla allt från att leda uppdrag till projektmöten, statiska strukturberäkningar, stöd för uppdragsledare och övriga projektörer.

Vad är det bästa med att jobba på Integra?

Möjligheten att forma sin situation utifrån egna önskemål om utveckling och avancemang.

Vilken typ av projekt tycker du är roligast?

Projekt som kompetensutvecklar Integra. Exempel på sådana projekt är vårt arbete med Kista Torn, ett 40 våningar högt bostadshus åt JM i Stockholm, Tellus Tower, ett 75 våningar högt bostadstorn vid Telefonplan åt SSM samt vår medverkan till utvecklingen av det gamla Slakthusområdet i Göteborg till en ny hållbar och attraktiv miljö, tillsammans med AF och Klövern.

”Goda relationer är nyckeln till framgång.”

Hur gör du för att få nöjda kunder?

Det gäller att känna av kundens behov och förstå när och hur det ska tillfredsställas så att kunden upplever att han har högsta prioritet för oss. Att ha en god relation till kunden är nyckeln till framgång.

Vilken är din bästa egenskap som konstruktör?

Att med en övergripande förståelse i små som stora komplicerade projekt medverka till handlingar där samspelet mellan konstruktion, produktion och totalekonomi står i fokus.