Linköping

Dafgårds_3 (JS)Nu växer vi vidare i Linköping, därför söker vi:

Konstruktion

Uppdragschef:
Vi söker dig som redan idag har vana att leda, eller dig som känner att du är mogen att leda egna konstruktionsuppdrag. Du ska känna dig naturlig i rollen att leda en grupp internt, stimuleras av att ha kontakter med beställare och andra inblandade samt sporras av att ansvara för uppdragets ekonomi och av att göra affärer.

Uppdragsledare:
Vi söker dig som har några års erfarenhet,kan jobba självständigt och ansvara för en del av ett större uppdrag eller ett mindre i sin helhet. Du ska stimuleras av att ha kontakter med beställare och andra inblandade i projektet. I arbetsuppgifterna ingår att leda andra.

Beräkningsingenjör:
Vi söker dig som redan idag har erfarenhet av att utföra statiska beräkningar. Du ska ha målsättning och vilja att utveckla dig själv och andra som beräkningsingenjörer. I arbetsuppgifterna ingår att leda andra.

Projektörer:
Vi söker dig med utbildning från teknisk högskola eller yrkeshögskola. Du skall ha några års erfarenhet. Du har goda kunskaper i Tekla och/eller Revit, lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har en god samarbetsförmåga med såväl kunder som kollegor.

Alla tjänster är på heltid och med tillträde snarast.

Om någon av ovanstående tjänster inte passar in på just dig är du alltid välkommen med en spontanansökan. Den skickar du  till kontaktpersonen nedan.

”Vill du vara en del av Integras utveckling? Hör av dig!”

Kontakta: Mattias Linder för frågor och skriftlig ansökan.
Tel: 010 10 25 211, mail: mattias.linder@integra.se