Göteborg

MG_8 (AK)Nu växer vi vidare i Göteborg, därför söker vi:

Byggprojektledning

Uppdragschef:
Vi söker dig med några års erfarenhet av att leda olika typer av byggprojekt såväl för industri som för husprojekt. Du ska ha erfarenhet från hela byggprocessen, tidiga skeden till genomförande och avslut. Vi ser gärna att du har marknadskontakter som kan leda till att utvidga vårt tjänsteutbud och vår kundkrets.
Du ska ha ett strukturerat arbetssätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet samt vara van att fatta beslut och prioritera. Du är affärsmässig, engagerad och handlingskraftig och tar ansvar för att vi tillsammans når företagets och våra kunders mål.

Byggledare:
Vi söker dig med ingenjörsutbildning och med några års erfarenhet eller är nyexaminerad. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har en god samarbetsförmåga med såväl kunder som kollegor.

 

Konstruktion med inriktning mot hus- och/eller industriprojekt

Uppdragschef:
Vi söker dig som redan idag har affärskontakter och vana att leda, eller dig som känner att du är mogen att leda egna konstruktionsuppdrag. Du ska känna dig naturlig i rollen att leda en grupp internt, stimuleras av att ha kontakter med beställare och andra inblandade samt sporras av att ansvara för uppdragets ekonomi och av att göra affärer.

Uppdragsledare:
Vi söker dig med minst 4 års erfarenhet inom huskonstruktion. Du kan jobba självständigt och ansvara för en del av ett större uppdrag eller ett mindre i sin helhet. Du ska stimuleras av att ha kontakter med andra inblandade i projektet. I arbetsuppgifterna ingår att leda andra inom vår projektgrupp.

Beräkningsingenjör:
Vi söker dig som redan idag har erfarenhet av att utföra statiska beräkningar. Du ska ha målsättning och vilja att utveckla dig själv och andra beräkningsingenjörer. I arbetsuppgifterna ingår att leda andra.

Byggnadskonstruktör:
Vi söker dig med utbildning från teknisk universitet, högskola eller yrkeshögskola. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet. Du har kunskaper i byggteknik och statik, och kan redovisa i Tekla och Revit. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har en god samarbetsförmåga med såväl kunder som kollegor.

 

Byggnadsfysiker

Vi behöver bli fler i vårt byggfysikerteam. Vi söker dig som gillar att lösa byggnadstekniska utmaningar inom energi, fukt, statusbesiktningar mm. Det är meriterande om du är Diplomerad fuktsakkunnig. Våra uppdrag är av mycket varierande slag och omfattar såväl nybyggnad som ombyggnad av byggnader och anläggningar. Projekten utförs både direkt ihop med kunden och i samarbete med våra konstruktörskollegor inom företaget.

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har en god samarbetsförmåga med såväl kunder som kollegor. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet, men du kan även vara nyutexaminerad. Du bör vara civil-,eller högskoleingenjör. Körkort klass B krävs.

Brand

Uppdragschef:
Vi söker dig med några års erfarenhet av att leda, eller dig som känner att du är mogen att leda egna brandskyddsuppdrag. Du ska känna dig naturlig i rollen att leda en grupp internt, stimuleras av att ha kontakter med beställare och andra inblandade samt sporras av att ansvara för uppdragets ekonomi och av att göra affärer. Du är brandingenjör alt. byggnadsingenjör med brandinriktning. Praktiskt arbete inom räddningstjänst är också meriterande.

Brandprojektörer:
Vi söker dig med brandingenjörsutbildning. Du kan ha några års erfarenhet eller är nyexaminerad. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har en god samarbetsförmåga med såväl kunder som kollegor.

Mark med inriktning mot hus- och/eller industriprojekt

Uppdragschef:
Vi söker dig med några års erfarenhet av att leda, eller dig som känner att du är mogen att leda egna markprojekteringsuppdrag. Du ska känna dig naturlig i rollen att leda en grupp internt, stimuleras av att ha kontakter med beställare och andra inblandade samt sporras av att ansvara för uppdragets ekonomi och av att göra affärer. Du är ingenjör med lång erfarenhet inom markprojektering.

Markprojektörer:
Vi söker dig med ingenjörsutbildning och med några års erfarenhet eller är nyexaminerad. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har en god samarbetsförmåga med såväl kunder som kollegor.

Alla tjänster är på heltid och med tillträde snarast.

Om någon av ovanstående tjänster inte passar in på just dig är du alltid välkommen med en spontanansökan. Den skickar du  till kontaktpersonen nedan.

”Vill du vara en del av Integras utveckling? Hör av dig!”

Kontakta: Christian Saarep för frågor och skriftlig ansökan.
Tel: 010 10 25 156, mail: christian.saarep@integra.se