Våga prova nya lösningar!

Just nu har vi högtryck på Integra. Vi har många stora och intressanta projekt! Därför söker vi nya projektörer till våra kontor i Göteborg, Trollhättan och Uddevalla.

Vi söker dig med utbildning från teknisk högskola eller yrkeshögskola. Du kan vara nyutexaminerad men vi ser gärna att du har några års erfarenhet. Du har goda kunskaper i Tekla, Revit och/eller Auto Cad. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har en god samarbetsförmåga med såväl kunder som kollegor.

Tjänsten avser heltid med start så snart som möjligt!

Som nyanställd hos oss får du en mentor som med sin kunskap och erfarenhet ska guida dig genom den första tiden på Integra. Mentorn ska vara en ambassadör för företaget och vara insatt i företagets värdegrund och olika arbetsplattformar.

Tanken är att mentorn ska ge handledning och stöd åt den nyanställde löpande. Om det finns möjlighet placeras mentorn och den nyanställde nära varandra på kontoret för att underlätta för snabba frågor när de uppkommer, dessutom finns ett utarbetat program att följa. Mentorns insats blir en viktig del i den nyanställdes utveckling i organisationen.

Vi kallar det Next generation Engineering.

Vi på Integra är specialiserade på byggprojektledning, byggkonstruktion, byggnadsfysik och brandskyddsprojektering. Vi förenar specialistkompetens med hög kundservice.

Vi vill bidra till kundernas framgång. Därför arbetar vi aktivt med att utveckla oss själva och vår bransch genom att tillföra nya idéer, metoder och verktyg som ger våra kunder kostnadseffektiva och smarta lösningar.

Vi verkar också för ett modernt arbetssätt genom att skapa ett gott samarbete mellan samtliga aktörer. Vi verkar för att skapa ett projektklimat där alla inblandade strävar mot ett gemensamt mål och med stor respekt för varandras kompetens.

För oss på Integra är mångfald viktigt, alltid.

Integra har 170 medarbetare på nio kontor i Trollhättan, Göteborg, Karlstad, Stockholm, Jönköping, Örebro, Malmö, Linköping och Uddevalla.

 

”Vill du vara en del av Integras utveckling? Hör av dig!”

Kontakta: Kjell-Åke Johansson för frågor och skriftlig ansökan.
Tel: 010-10 25 227, mail: kjell-ake.johansson@integra.se

 

 

2017-09-13T09:32:07+00:00 13 september, 2017|Etiketter: , , , , , |